Arvostelut: Skincell Advanced

 • Tapio
  Hei kaikki. Seerumilla Skincell Advanced on miellyttävä tuoksu ja sileä rakenne. Kaulan syyliä käytettäessä ne katosivat kokonaan 30 päivässä. Käytin sitä 2 kertaa päivässä, vaikutus on vain pommi, en itse odottanut tätä korjaustoimenpiteestä.
  Skincell Advanced
 • Annikki
  Käytin skincell advanced-seerumia päästäksesi eroon ihoni moolista. Merkittävä, myös näkyvä mooli hävisi kokonaan 2 kuukauden kuluessa. On hyvä, että käänsin selän menettelylle, uskoin myös tämän aineen vaikutukseen. Kehotan kaikkia, yritä hakea.
  Skincell Advanced
 • Anneli
  Käskin mieheni hoitamaan syyliä ihollani. Ajattelin, että toinen kerma voisi poistaa heidät, kun vakuutin sinut käyttämään tätä. Katosi 7 päivän kuluttua. Skincell Advanced-seerumin käytöstä on kulunut 20 päivää, syylät ovat vain herneitä.
  Skincell Advanced
 • Maria
  Raskauden aikana aloin kehittää iho-ongelmia. Lääkäri sanoi, että kaikki oli kunnossa, mutta tämä kuva ei tehnyt minut onnelliseksi. Ystäväni neuvojen mukaan ostin Skincell Advanced-seerumin, ja kuukauden kuluttua pisteistä ja syylistä ei ollut jäljellä mitään. Joten neuvon.
  Skincell Advanced
 • Hannele
  Minulla oli hyvin ruma myyrä lähellä nenääni. Vihasin sitä aina, menin jopa kirurgin puoleen. Mutta lääkäri neuvoi minua aloittamaan Skincell Advanced-seerumin kokeilemisen. Vain kahdessa kuukaudessa pääsin eroon kasvojeni moleista ilman leikkausta. Olin hämmästynyt tuloksesta.
  Skincell Advanced
Käyttäjäarvostelu Skincell Advanced
4.8
11